Verhuisschade

Verhuisschade herstel

Wij werken in opdrachten van buitenlandse en binnenlandse verzekeraars door geheel Europa aan transportschades van meubelen (antiek en modern), beelden, lampen, Hifi instrumenten, schilderij en (lijsten), maar ook het reinigen van matrassen. Herstel van verhuisschade is onze dagelijkse bezigheid aan vloeren, wanden, trappen, meubelen.

Herstel van verhuisschade aan kasten, tafels, stoelen (dus meubelen) kunnen veelal zeer goed op locatie worden uitgevoerd. Ook schades aan bekleding van leer, vinyl of stof kunnen wij herstellen. En natuurlijk ook vloeren van hout (parketvloer), laminaat of natuursteen (Plavuizen) herstellen wij na een verhuizing op locatie.

Fusietechniek

Verhuisschade - leren zitbank

Verhuisschade – leren zitbank

Een lederen bekleding met een oppervlakkige beschadiging kunnen wij door middel van fusietechniek herstellen. De techniek is als volgt dat het leer, kunstleder of pvc ruw wordt gemaakt in de omgeving van de te repareren plek en daarna wordt de schadeplek ontvet. De schade wordt opgevuld met een compound. Door toevoeging van warmte gaat de compound een verbinding aan met de omgeving. Dit is feitelijk het fuseer moment, waardoor het materiaal één geheel vormt met de omgeving. Vervolgens wordt een mal gemaakt om een kopie van het profiel te kopiëren. De verf wordt met een fijne airbus op de reparatieplek gespoten, waarna de mal met het profiel wordt ingebrand. Het resultaat is verbluffend en de schade is verdwenen.

Meubel schade

Verhuisschade - Eettafel

Verhuisschade – Eettafel

Afhankelijk van het type schade herstellen wij dit ter plekke of in onze werkplaats. Een eettafel met veel of diepe krassen zal waarschijnlijk opgehaald worden, terwijl een wandkast met een buts of kras in huis herstelt kan worden. In overleg met u nemen wij een beslissing.

Transport schade aan trap, plafond of wand

Een ongelukje zit in een klein hoekje en dat gebeurt ook wanneer een meubel goed verpakt zit en toch bij het laatste bocht van de trap er gestoten wordt aan de wand, leuning of trapbord. Maar ook als de trapbekleding bevuilt is geraakt, reinigen wij ook zelf.