Verhuisschade

Wij werken in opdracht van binnenlandse en buitenlandse verzekeraars door heel Europa aan transportschades van antieke en moderne meubelen, beelden, lampen, Hi fi instrumenten, schilderijen en lijsten, maar ook het reinigen van matrassen. Herstel van verhuisschade is onze dagelijkse bezigheid aan vloeren, wanden, trappen en meubelen.

Verhuisschade herstel

Herstel van verhuisschade aan kasten, tafels, stoelen kunnen veelal goed op locatie worden uitgevoerd. Ook schades aan bekleding van leer, vinyl, of stof kunnen wij herstellen. En natuurlijk ook vloeren van hout (parketvloer), laminaat of natuursteen (plavuizen), herstellen wij naeen verhuizing op locatie.

Fusietechniek
Een lederen bekleding met een oppervlakkige beschadiging kunnen wij door middel van fusietechniek herstellen.

De techniek is als volgt: kunstleder of pvc ruw wordt gemaakt in de omgeving van de te repareren plek en daarna wordt de schadeplek ontvet. De schade wordt opgevuld met een compound. Door toevoeging van warmte gaat de compound een verbinding aan met de omgeving. Dit is feitelijk het fuseer moment, waardoor het materiaal één geheel vormt met de omgeving. Vervolgens wordt een mal gemaakt om een kopie van het profiel te kopiëren. De verf wordt met een fijne airbus op de reparatieplek gespoten, waarna de mal met het profiel wordt ingebrand. Het resultaat is verbluffend en de schade is verdwenen. 

Meubelschade

Afhankelijk van het type schade herstellen wij dit ter plekke of in onze werkplaats. Een eettafel met veel of diepe krassen zal waarschijnlijk opgehaald worden, terwijl een wandkast met een buts of kras in huis herstelt kan worden. In overleg met u nemen we een beslissing. 

Transportschade aan trap, plafond of wand

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Bijvoorbeeld bij verpakte meubelen die je in de laatste bocht van een trap gestoten wordt aan de wand, leuning of trapbord. Wij reinigen tevens ook trapbekleding die bevuilt is geraakt.

Algemeen