Schilderij reparatie

SchadeZorg herstelt schilderij reparatie aan frames van hout, aluminium, kunststof, polyester en vele materialen. Ook de schilderij doek herstellen wij zelf van vele type schilderijen. SchadeZorg werkt ook met diverse vooraanstaande restaurateurs die bij de schildersmeesters zijn aangesloten.

Het te behalen resultaat staat bovenaan en dat betekent dat een bepaalde restaurateur voor een bepaalde type schilderij restauratie beter in aanmerking kom, wij zorgen daarvoor. Wij halen de beschadigde schilderij op en bezorgen deze bij uw cliënt en zijn verzekerd voor de transport. Wij maken foto’s vooraf en na reparatie van frame of restauratie van het schilderijdoek en uw cliënt zal een formulier moeten tekenen voor het ophalen of het in ontvangst nemen van het schilderij. Veelal kunnen wij frame schades ter plekke in de woning herstellen en is transport niet nodig van het schilderij.

Naast schilderij doek restauratie verrichten wij herstel aan Artwork door echt vakkundig personeel, zodat het object zijn waarde behoud. Wij hebben vele Artwork objecten herstelt naar tevredenheid van klanten door geheel Europa. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Algemeen