Schade melden

U kunt telefonisch of per e-mail uw schade melden.

Wij brengen een bezoek aan het schade adres na uw schade melding en geven uitleg over de manier van herstel, de wijze van onze werkzaamheden en het te behalen resultaat. Hierdoor is er duidelijkheid wat u kunt verwachten en dit geven wij aan uw klant door.

Schade melden

Schade melden

Indien u nog geen klant bent, berekenen wij een bedrag voor het opnemen van een schade. De kosten die hiermee gemoeid zijn worden voor ons bezoek met u besproken. Indien u opdrachtgever bent die een schade aanmeld, ontvangt u een melding wanneer wij een bezoek brengen en een rapportage van de schade met kostenoverzicht voor herstel en wachten op uw akkoord voor verdere actie naar uw klant.

In overleg met de klant wordt er een vervolgafspraak gemaakt om de schade te herstellen. Na de herstelwerkzaamheden dient u als klant akkoord te geven, zodat wij als dienstverlener en u als klant tevreden zijn. Uiteraard geven wij garantie op onze werkzaamheden en verrichten wij kosteloos service indien dit nodig is. Wij van SchadeZorg Europa BV, zijn lid van EuRA en werken volgens de vereniging regels.

Op al onze herstelwerkzaamheden geven wij een minimale garantie van drie jaar af.

Meer informatie of schade melden? Mail info@schadezorg.nl of bel gratis 0800 72 42 339