Reiniging van matras en bekleding

Het schoonmaken van schimmel op objecten als een matras is een specialiteit die we hebben in ons bedrijf met ervaring en apparatuur.

Het komt vaker voor dat een Matras muf ruikt na de verhuizing, dit komt door de opslag proces en/of ruimte en temperatuur verschillen. Het schoonmaken van schimmel op objecten als een matras is een specialiteit die we hebben in ons bedrijf met ervaring en apparatuur. Door verhuizing kan schimmel schade ontstaan ook door temperatuurverschillen die optreden in een gesloten ruimte met weinig ventilatie. Reiniging van matras en bekleding kan vaak thuis worden uitgevoerd.

Reiniging van matras en bekleding
Reinigen van meubelen of matrassen van schimmel op objecten zijn verschillende specialiteiten en voor beide hebben we professionals in huis. SchadeZorg heeft ook specialisten in huis die u kunnen helpen met het herstel van bed frame schade en zelfs het reinigen hiervan. We hebben voor het reinigen van schimmel apparatuur om u te helpen met uw matras. Hoe eerder u bij ons meld om het matras schoon te maken, hoe beter en sneller krijgen we het gewenste goede resultaat van het reinigingsproces. Dus bel of mail ons snel om u te helpen.

Anti-Allergie Pre Clean

Als u last heeft van allergieën, kunnen we uw matras voor-reinigen met onze Raycop Vacuum systeem. Dit is een kleine hand stofzuiger dat huisstofmijt en bacteriën verwijderd op de volgende drie manieren: 

  1. De UVC steriliserende lamp elimineert 99.9% van de bacteriën, en helpt huisstofmijt en bacteriën verwijderen die ademhalingsproblemen kunnen veroorzaken
  2. Het trillende pad verwijdert het huisstofmijt van de matrasvezels
  3. De stofzuiger heeft een 2-fase micro-allergie filter systeem, welke effectief het huisstofmijt aantrekt en het vuil van uw matras verwijderd

Ons reinigingsproces

Om uw matras te kunnen reinigen, maken we gebruik van een anti microbieel behandeling in combinatie met hete stoom. Hierdoor wordt het matras schoongemaakt en worden alle overgebleven bacteriën zoals huisstofmijt weggezogen. Daarna ontsmetten en ontgeuren we uw matras. Normaal gesproken zouden matrassen minimaal één keer per jaar schoongemaakt moeten worden om huisstofmijt, vuil, bacteriën en geurtjes te verwijderen. Na het reinigen heeft uw matras gemiddeld vier uur nodig om te drogen. Tijdens het proces worden de meeste vlekken verwijderd. Sommige vlekken zitten echter permanent in het matras. Het reinigen zal deze vlekken niet verwijderen, maar zal alle bacteriën en huisstofmijt wel elimineren.

Algemeen