Kunststofkozijn reparatie

Inbraakschade herstel van kunststof, aluminium en hout

Na de schrik van een inbraak te zijn bekomen is het zaak dat de schade aan uw huis, winkel of kantoorpand zo spoedig mogelijk hersteld wordt, waardoor u weer veilig kunt wonen en werken. Schadezorg Europa helpt u hierbij. Wij kunnen inbraakschade aan deuren, ramen en schuifpuien volledig herstellen. Ongeacht of voorgenoemde zijn afgewerkt in hout, aluminium, kunststof of staal, door hedendaagse technieken kunnen wij alle materialen herstellen.

Indien nodig schakelen wij in overleg met de klant een van onze landelijke partners in om een nieuwe ruit te plaatsen. Daarnaast beoordelen wij ook de staat van het hang -en sluitwerk. Hierin kunnen wij u ook adviseren en indien gewenst een derde partij voor u inschakelen.

Eerst wordt een zogenoemde ruitjesproef gedaan om de bestaande moffellaag te controleren, is de moffellaag slecht door corrosie dan zal er een speciale primer worden gebruikt om verder filiforme corrosie te voorkomen. Onze werkwijze van herstel hangt af van de schade en de staat van het object. In overleg met u (en de klant) wordt een verantwoord en duurzaam herstel toegepast. Voor alle herstelmethodes geldt een garantie periode van 3 jaar!

Kunststofkozijn reparatie

Kunststof kozijn schade

Kunststof kozijn schade

Kunststofkozijn reparatie

Kunststofkozijn reparatie

Woningen met kunststof kozijnen die vlak aan zee liggen, hebben in de loop der jaren vaak last van verkleuringen door weersomstandigheden. SchadeZorg Nederland beschikt over een speciaal doorzichtige coating die ontwikkeld is om verkleuringen in kunststof te voorkomen. Deze coating laat geen ultra- violet licht door. Op deze behandeling van kunststof zit tien jaar garantie!

Herstellen van beschadigingen in kunststof kozijnen zoals scheuren, deuken, gaten en krassen kunnen door middel van een lastechniek worden hersteld. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een speciale techniek uit de automobielbranche die vandaag de dag nog veelvuldig wordt gebruikt bij herstel van spoilers, bumpers en caravans