Klok reparatie

Klok restauratie na een verhuizing is mogelijk, maar vraagt om professionaliteit. Klokken kunnen uit meerdere delen bestaan die niet alleen groot maar ook uit verschillende materialen zijn.

Omgevingswarmte of vocht tijdens het transport, bijvoorbeeld in een overzeese container, kan het het hout en / of het instrument beschadigen waardoor schade ontstaat. SchadeZorg Europa BV, kan de schade aan de behuizing vaak van hout aan huis restaureren of repareren. We kunnen dit doen in uw huis of in onze werkplaats in afwachting van de aard en de grootte van de schade, evenals uw voorkeur, indien mogelijk. Veel klokken hebben we inmiddels hersteld met schade, waarvan sommige zeer oud met kwik en glas.

Klok reparatie na verhuizing schade

Instrumenten die deel uitmaken van een klok, kunnen we uitbesteden voor reparatie naar onze partner, een professionele klokken instrumenten reparatie bedrijf. De gebroken klok wordt opgehaald en wij leveren dit aan onze reparatie partner die de klok zal herstellen. Dit is onderdeel van onze dienstenverlening en de garantie tijdens het transport, alsmede reparatie bij ons. In onze werkplaats hebben we verschillende soorten fineer op voorraad. Nadat we u hebben bezocht, kunnen we het fineer met samples beoordelen en bepalen de kleur die nodig is. De gerestaureerde resultaat moet zijn dat de schade niet meer zichtbaar is en de klok is zijn waarde behoud. Wij kunnen u helpen met klok reparatie van A tot Z!

Algemeen