Inbraak schade herstel

Na de schrik van een inbraak te zijn bekomen is het zaak dat de schade aan uw huis, winkel of kantoorpand zo spoedig mogelijk hersteld wordt, waardoor u weer veilig kunt wonen en werken. Lees hieronder wat we voor u kunnen doen.

Inbraakschade herstel van kunststof, aluminium en hout

Wij kunnen inbraakschade aan deuren, ramen en schuifpuien volledig herstellen. Ongeacht of voorgenoemde zaken zijn afgewerkt in hout, aluminium, kunststof of staal, door hedendaagse technieken kunnen wij alle materialen herstellen.

Indien nodig schakelen wij in overleg met de klant één van onze landelijke partners in om een nieuwe ruit te plaatsen. Daarnaast beoordelen wij ook de staat van het hang- en sluitwerk. Hierin kunnen wij u ook adviseren en indien gewenst een derde partij voor u inschakelen.

Reparatie Inbraakschade aluminiumschade
Reparatie Inbraakschade aluminiumschade

Eerst wordt een zogenoemde rijtjesproef gedaan om de bestaande moffellaag te controleren. Is de moffellaag slecht door corrosie, dan zal er een speciale primer worden gebruikt om verder filiforme corrosie te voorkomen. Onze werkwijze van herstel hangt af van de schade en de staat van het object. In overleg met u (en de klant) wordt een verantwoord en duurzaam herstel toegepast. Voor alle herstelmethodes geldt een garantie periode van drie jaar!

Inbraakschade bureau

Kunststof kozijn reparatie

Woningen met kunststof kozijnen die vlak aan zee liggen, hebben in de loop der jaren vaak last van verkleuringen door weersomstandigheden. Schadezorg Nederland beschikt over een speciaal doorzichtige coating die ontwikkeld is om verkleuringen in kunststof te voorkomen. Deze coating laat geen ultra- violet licht door. Op deze behandeling van kunststof zit tien jaar garantie!

Herstellen van beschadigingen in kunststof kozijnen zoals scheuren, deuken, gaten en krassen kunnen door middel van een lastechniek worden hersteld. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een speciale techniek uit de automobielbranche die vandaag de dag nog veelvuldig wordt gebruikt bij herstel van spoilers, bumpers en caravans.

Maar zoals u ziet herstellen wij ook inbraakschade aan bijvoorbeeld een houten bureau met schades en brengen nieuw fineer aan waar nodig.

Algemeen