Handyman Services

SchadeZorg kan u helpen met Handyman services verlening aan uw klant met het monteren van meubels zoals kasten en bedden. Ook het ophangen van schilderijen, lampen en gordijnen is mogelijk. Maar natuurlijk ook de installatie van HIFi installatie en TV toestellen.

Dit houdt in dat wij zelf boren, aansluiten en monteren en waar nodig de stofzuiger over de vloer halen, zodat uw client minimale overlast ondervindt. Handyman Service voeren wij zelf uit met een hoge graad van service verlening.

Handyman services diensten

Handyman Services

Handyman Services

Deze Handyman werkzaamheden worden altijd met twee man uitgevoerd, zodat installatie en montage goed verloopt. We worden graag duidelijk aangestuurd wat u gemonteerd, opgehangen of geinstalleerd wilt hebben. Vaak hebben clienten (expats) ook hun verzoek en verwijzen wij hun naar uw opgegeven lijst van werkzaamheden, dit bespreken wij vooraf duidelijk met uw client. Vraag om een prijslijst voor deze Handyman diensten en wat mogelijk is, zoals TV- aansluiten, wasmachine of technische installaties, maar ook het monteren van kasten of schilderijen ophangen.

U zoekt natuurlijk niet zomaar een bedrijf, maar een bedrijf die uiteraard goed de werkzaamheden uitvoert en de taal spreekt van uw cliënt. Daarnaast de afspraak zelf maakt en u op de hoogte brengt van het bezoek. Na afloopt laten wij cliënt een formulier tekenen van de verrichten werkzaamheden en de tijden die er gewerkt zijn, zodat dit duidelijkheid brengt naar u.

Bedankt alvast voor uw interesse in onze dienstverlening en hoop u te mogen spreken.