Soorten schade

Wij herstellen verschillende soorten schade. U kunt bij ons terecht voor klok reparatie tot het reinigen van uw meubelen en bekleding. 

Klok reparatie

Klok restauratie na een verhuizing is mogelijk, maar vraagt om professionaliteit. Wij kunnen u helpen met klok reparatie van A tot.

Audio Hi Fi reparatie

Voor audio HiFi apparatuur reparatie werken wij met een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten audio instrumenten. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw apparatuur naar tevredenheid wordt hersteld.

Keukenreparatie

Problemen die wij vaak tegen komen is dat beschadigde aanrechtbladen of keukenkastjes vaak niet meer vervangen kunnen worden, omdat het veelal gaat om een product uit een serie die niet meer in productie is. Nabestellen is dan niet meer mogelijk. Wij kunnen uw aanrechtblad of kastjes in de oude staat herstellen zonder kleur of design verschil.

Reiniging van matras en bekleding

Het schoonmaken van schimmel op objecten als een matras is een specialiteit die we hebben in ons bedrijf met ervaring en apparatuur.

Schilderij reparatie

Wij herstellen schilderij reparatie aan frames van hout, aluminium, kunststof, polyester en vele materialen. Ook de schilderij doek herstellen wij zelf van vele type schilderijen.

Algemeen