Audio Hi Fi reparatie

Voor audio HiFi apparatuur reparatie werken wij met een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle soorten audio instrumenten. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw apparatuur naar tevredenheid wordt hersteld.

Audio Hi Fi reparatie services

Op reparaties aan computers, stereo basis, TV, geluidsboxen en HiHi componenten bieden we een garantie van drie jaar! We halen het op en breng deze terug na reparaties aan uw klant. Dit maakt deel uit van onze service pakket aan uw klant.

Bij verhuizing kan schade optreden aan audio apparatuur door de wijze van transport en verpakking over weg of zee in een gesloten container, temperatuur verschillen en de bewegingen tijdens transport. Ook gebeurt het dat er een stroom stoot door net spanning verschillen of verkeerde ontkoppeling is geweest vóór het inpakken en het transport klaar maken van audio apparatuur.

Heeft u schade aan audio HiFi apparatuur welke door verhuizing is opgetreden, dan bent u niet de enige geweest en reparatie is mogelijk met garantie! Wij garanderen dat de fabrieksgarantie op uw Hifi audio apparaat, TV, geluidsbox of computer garant blijft tijdens het herstel.

Wij hebben inmiddels al meer dan honderden HiFi stereo, computers en muziek instrumenten laten herstellen en kunnen daarom met zekerheid zeggen dat herstel van elk installatie mogelijk is. Na onderzoek van het gebrek, probleem of schade, kan er een offerte worden gemaakt. Hiervoor zal het apparaat op de onderzoek tafel moeten komen om hier inzicht te krijgen. Daarna kunt u beoordelen of herstel zinvol is of dat het afgevoerd moet worden.

Algemeen